HAKKARİ / MERKEZ - Vali M. Lütfullah Bilgin İmam Hatip Ortaokulu

Nis

VALİ M.LÜTFULLAH BİLGİN İMAM HATİP ORTAOKULU olarak Hedef LGS , Akademik takip komisyonu Mart ayı toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Hedef LGS kapsamında okulumuz hocaları tarafından öğrencilerimizin yakından takibi için uygulanan "Koçluk Sistemi" nden kareler

Şbt

Hedef LGS koordinatörümüz Şükrü KAYA tarafından 8. sınıf öğrencilerimize akran baskısı ve çatışma çözme becerileri sunumu yapıldı .

Şbt

VALİ M.LÜTFULLAH BİLGİN İMAM HATİP ORTAOKULU olarak Hedef LGS , Akademik takip komisyonu 2.dönem başı toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

Hedef LGS Akademik takip komisyonu Kasım ayı toplantımızı yaptık.

Kas

Hedef LGS  koordinatörümüz Şükrü KAYA tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Motivasyon sunumu yapıldı.

Nis

"HEDEF LGS 2023" KAPSAMINDA 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE HAKKARİ GÜZEL SANATLAR LİSESİNİ ZİYARET ETTİK.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE HAKKARİ GZÜEL SANATLAR LİSESİNİ ZİYARET ETTİK. İLGİ VE MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI İDARE,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

"HEDEF LGS 2023" KAPSAMINDA 8.SINIF HAKKARİ  ÖĞRENCİLERİMİZLE FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİK.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE HAKKARİ FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİK. İLGİ VE MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI İDARE, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

"Hedef Lgs 2023" kapsamında okul  psikolojik danışmanımız "Şükrü KAYA " tarafından öğrencilerimize bilgilendirme semineri yapıldı.